Sammanfattning av dagen

Idag började jag dagen med att Patrik väckte mig vid sju när han skulle åka till jobbet vilket betydde att jag kunde strosa runt och ta det lugnt innan jag begav mig till gymmet.
Jag är faktiskt nöjd med gymmet idag, körde både lite mage, ben och rygg, samt lite balansövningar och lite annat smått och gott, imorgon välkomnar jag träningsvärken. Just ryggen har jag bestämt mig för att träna mer, jag har märkt i ridningen att när jag sträcker på mig och jobbar mer med sätet så känns det att ryggen är otränad, så det blir det lite prio på.

Efter gymmet åkte jag till stallet och red Roxett, jag hade sån jädra tur med vädret, när jag var färdig så började det ösregna och blåsa men när jag red var det uppehåll.
Idag så tränade vi först och främst lösgörande och att hon skulle lyssna på mina hjälper. Hon blir lätt stark i munnen och ”hänger” sig fast, i högervarvet så hänger hon gärna på innertygeln istället för att ta stöd på ytter och i vänstervarvet så ställer hon sig gärna utåt. Efter lite tragglande så tyckte jag att hon släppte till och blev riktigt fin. Sen avslutade jag med att hoppa en sockerbit några gånger i båda varven, jag bromsar gärna lite väl mycket framför hindren så därför tänkte jag ta några små språng ofta för att träna på att komma rätt. Det var någon gång idag som jag blev lite för stark men annars kom vi fint nästan varje gång.

När jag var färdig med Roxett så åkte jag ner till ridhuset i Mörrum där jag mötte upp Emma. Jag känner att jag vill träna mer på att fota, särskilt i ridhus där det är lite extra svårt så då fick Emma och Gunnar ställa upp.

gunnis emms

 

// Frida L

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>